Over ons

Bouwservice PJ Roijackers

Wij zijn pas tevreden als u het bent. Daarom garandeert Bouwservice PJ Roijackers het beste resultaat en zijn wij sinds jaar en dag de beste partner voor gevelrenovatie en vastgoed onderhoud in Helmond. Voor diverse soorten onderhoud aan uw vastgoed helpt Bouwservice PJ Roijackers u uw plannen te realiseren. Wij werken zodanig dat u met een minimum aan inspanning en overlast na het onderhoud weer kunt genieten van een maximaal resultaat. Dat is de filosofie van waaruit wij werken en die maakt dat wij een klantenbestand hebben van louter tevreden klanten.

Bekijk hier ons isolatie certificaat.

 
N

Kennis van zaken

Bij elke nieuwe klus bouwt Bouwservice PJ Roijackers voort op de jarenlange ervaring en expertise die we hebben verworven dankzij de talloze projecten welke wij al eerder tot een goed einde brachten.

N

Betrouwbaar

Wij zijn pas tevreden als u het bent. De hoge eisen die u stelt bij uw gevelrenovatie, onderhoud en ander metselwerk stellen wij ook aan onszelf. Wij gaan voor 100 tevredenheid voor al onze klanten.

N

Hans-on mentaliteit

U huurt Bouwservice PJ Roijackers uitHelmond in zodat u zelf zo min mogelijk omkijken heeft naar uw project en de troep tot een absoluut minimum beperkt blijft. Wij zijn u graag van dienst.

“Wij gaan voor een 100% tevredenheidsgarantie bij de klant. En verlaten de werkplaats als u tevreden bent.”

Pieter Jan – Eigenaar