Voorkom vervelende situaties

U bent op zoek naar een bedrijf wie u kan helpen bij een gevelrenovatie. Wij doen gevelrenovaties in Helmond en omstreken.  Dit doet u vaak wanneer de gevel niet meer in goede staat verkeert. Voor een uitstekend eindresultaat laat u de gevel renoveren door Bouwservice PJ Roijackers uit Helmond. Een slechte of kapotte gevel kan op de lange termijn voor vervelende problemen zorgen. Door de gevel tijding te renoveren of op te knappen voorkomt u op de lange termijn vervelende situaties in en rondom het huis.

Waarom een gevelrenovatie in/ rondom Helmond laten uitvoeren

Tijdens de complete renovatie zorgen onze medewerkers ervoor dat vervelende situaties zoveel mogelijk voorkomen worden. U voorkomt hiermee onder andere vocht en schimmelproblemen in de woning. Een beschadiging aan uw gevel beschermt uw huis namelijk niet genoeg tegen regen en vorst. De schade zal dan alleen maar verergeren naarmate de tijd vordert. Zo loopt het vochtpercentage in huis op en zal de schade alleen maar toenemen. Al deze vervelende problemen voorkomt u als wij van Bouwservice PJ Roijackers uw gevel in en rondom Helmond komen renoveren.

Werkzaamheden van gevelrenovatie

Een grote of kleine beschadiging aan uw gevel/ woning dient zo snel mogelijk gerepareerd te worden. Voor het allerbeste eindresultaat worden de volgende werkzaamheden door Bouwservice PJ Roijackers uit Helmond uitgevoerd:

  1. Stofarm verwijderen en eventueel uithakken van het bestaande voegwerk.
  2. Stralen en compleet schoonmaken van de gevel.
  3. Voegen van nieuwe voegen welke zijn verwijderd.
  4. Impregneren.

Oorzaken gevelschade

Door wat wordt er gevelschade veroorzaakt en wat kun je er tegen doen? Wat je vandaag de dag veel ziet is gevelschade welke wordt veroorzaakt door het weer. Met namen de kou. Vorstschade kan voor scheuren en barsten in de stenen en de voeg veroorzaken. Dit gebeurd wanneer het vocht in de muren trekt en vervolgens bij lagere temperaturen uitzet. De meeste gevelschade zie je bij gebouwen welke gebouwd zijn tussen 1930 en 1980. Woont u in een woning met dit bouwjaar. Laat dan regelmatig uw muren controleren op beschadigingen en scheuren.

Naast gevelschade door bijvoorbeeld het weer zie je ook veel woningen tussen 1950 en 1980 die beschadigd raken doordat er geen gebruik is gemaakt van een latei boven de kozijnen. De scheuren die hierdoor kunnen ontstaan repareren wij met een total wall concept. Dat wil zeggen dat wij een wokkel vormig RVS wapeningsstaaf leggen in een zeer speciale twee componenten lijm. Deze zorgen er namelijk voor dat het niet verder kan gaan scheuren. Daarnaast vangt deze wapeningsstaaf alle neerwaartse druk op.

Meer weten over gevelrenovatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden naar gevelrenovatie in Helmond. Of komt u uit de buurt van Helmond. Wij van Bouwservice PJ Roijackers uit Helmond helpen u graag bij het uitvoeren van diverse gevelrenovatie werkzaamheden. Indien u verder nog vragen heeft, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via. 06-22486689. Uiteraard zijn wij ook per mail te bereiken: info@bouwservice-pj.nl.