Bouwservice PJ Roijackers Insula Certificatie

Ook zijn wij een gecertificeerd bedrijf bij Insula Certificatie, op de projecten die wij doen zit dan ook steekproefsgewijs controle vanuit Insula. Dit om de kwaliteit te waarborgen, dit is tevens voor de klant ook een houvast wat betreft betrouwbaarheid. Wij van Bouwservice PJ Roijackers staat ook voor kwaliteit en daar staan wij achter. Dat is ook een van de redenen geweest waarom wij dit certificaat behaald hebben.

Bekijk hier het certificaat.

Wat is een Insula Certificatie?

Insula richt zich op het onafhankelijk en onpartijdig aantonen, bewaken en verbeteren van de kwaliteit van isolatieproducten in haar toepassing en de verwerking daarvan, met als doel dat de opdrachtgever een goed eindproduct krijgt. Wij van Bouwservice PJ Roijackers hameren altijd op de beste kwaliteit. Daarom hebben wij het Insula certificaat behaald en daar zijn we trots op!

Werkwijze Insula Certificatie?

Om onze visie en missie te ondersteunen geven wij voorlichting en voeren wij controles uit op producten en de verwerking daarvan. Dit doen wij o.a. middels onaangekondigde steekproefsgewijze controles op de bouwlocatie en jaarlijkse bedrijfsaudits. Tijdens de controle wordt een rapport opgesteld dat het gecertificeerde bedrijf ontvangt. Vervolgens bewaakt Insula dat het bedrijf gerapporteerde tekortkomingen adequaat herstelt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over spouwmuurisolatie? Wij van Bouwservice PJ Roijackers uit Helmond helpen u graag bij het uitvoeren van diverse gevelrenovatie werkzaamheden of het plaatsen van een spouwmuurisolatie. Indien u verder nog vragen heeft, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via. 06-22486689. Uiteraard zijn wij ook per mail te bereiken: info@bouwservice-pj.nl.