Hoe lang gaat voegwerk mee?

Als het voegwerk op een goede manier gedaan zal worden dan kan uw voeg gemiddeld 25 tot 30 jaar mee gaan. Uiteraard speelt de locatie van de woning of pand een grote rol. Heeft het last van veel of weinig wind, veel of weinig regen etc. Weersinvloeden hebben hier een grote rol in.

Afhankelijk van het weer

Zoals u al eerder las speelt het weer een grote rol. De hoeveelheid zon, regen en storm zal de levensduur van het voegwerk wel degelijk doen verslechteren. Wanneer de ene gevel meer of minder zon krijgt dan de andere gevel kunt u naar verloop van tijd verschil merken in het voegwerk. Ook zien we dat schoorstenen en ander hoog voegwerk meer te verduren heeft dan voegen die lager op de vloer zitten. Dit omdat ze vrijwel altijd in de zon of in de regen staan.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over isolatie, voegwerk of iets anders? Wij van Bouwservice PJ Roijackers uit Helmond helpen u graag bij het uitvoeren van diverse gevelrenovatie werkzaamheden of het plaatsen van een spouwmuurisolatie. Indien u verder nog vragen heeft, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via. 06-22486689. Uiteraard zijn wij ook per mail te bereiken: info@bouwservice-pj.nl.